Shtëpia ime, fati im – Episodi 77Shtëpia ime, fati im – Episodi 77

19:30 29/04/2021

Mehdi i gjendur në vështirësi shkon t’i kërkojë para borxh Nazllës.

Zejnep nga ana tjetër shkon të takojë vëllain e Bareshit i cili është në depresion të thellë.

A do të mundet ajo të zbusë agresivitetin e tij dhe ta bashkojë atë me Bareshin?Të ngjashme