Shtëpia ime, fati im – Episodi 78Shtëpia ime, fati im – Episodi 78

19:30 30/04/2021

Xhemile kërkon nga Mehdi që ai të dorëzohet në polici por ky i fundit arratiset përsëri nga shtëpia.

Zejnep nga ana tjetër e frikësuar kalon natën në mbrojtjen e Bareshit.

Por Mehdi pavarësisht prezencës së Bareshit dhe të policisë arrin të futet në shtëpi dhe të rrëmbejë Zejnepin…Të ngjashme