Shtëpia ime, fati im – Episodi 84Shtëpia ime, fati im – Episodi 84

19:30 07/05/2021

Si do ta presë Zejnep lajmin e martesës së Mehdiut me Benalin?

Zejnep dhe Emine ftohen për darkë në shtëpinë e Bareshit.

Çfarë do të ndodhë mes këtij të fundit dhe Zejnepit?

Mehdi mban për herë të parë foshnjen e tij në krahë…


Të ngjashme