Shtëpia ime, fati im – Episodi 85
Shtëpia ime, fati im – Episodi 85

19:30 08/05/2021

Si do të përfundojë darka në shtëpinë e Bareshit?

Mehdiut kanë nisur t’i shfaqen probleme në burg.

Si do ta presë Kibrit burgosjen e babait të saj?

Një person shumë i afert vjen në vilen e Bareshit dhe Savashit…

Të ngjashme