Shtrëngim duarsh Nishani – Obama në Poloni
Shtrëngim duarsh Nishani – Obama në Poloni

20:42 04/06/2014

 

Në ditën e dytë të festimeve për 25 vjetorin e Polonisë së Lirë, presidenti i Republikës Bujar Nishani pati rastin të takohet me presidentin e Shteteve të Bashkuara Barak Obama dhe presidentin e sapozgjedhur të Ukrainës, Poroshenko.

Të ngjashme