Shtyhen me 2 muaj hetimet për grupin Bajri

Shtyhen me 2 muaj hetimet për grupin Bajri

16:24 20/09/2019

Prokuroria e Krimeve të Rënda ka shtyrë me dy muaj hetimet për anëtarët e grupit Bajri.

Kërkesa e prokurorisë është pranuar nga Gjykata e Krimeve të Rënda. Në hetim janë venë Ilir Bajri, Safet Bajri, Ismet idrizi, Ilir Rustemi dhe Asmer Bajri.

Operacioni për grupin Bjarti u zhvillua në Shtator të vitit të kaluar, falë operacionit forca e ligjit ku anëtaret e grupit akuzohen për vepra të rënda nga vrasje deri të rrëmbim personi.

Tv Klan


Delta
LAJMET

Të ngjashme

KPT
KPT
UKT
UKT
Doktori