SI TE BEJME AKULLORE NE SHTEPI, ART NE GDHENDJEN E FRUTAVE DHE RISITE NE FERTILIZIMIN IN VITRO NE SPITALIN AMERIKAN!SI TE BEJME AKULLORE NE SHTEPI, ART NE GDHENDJEN E FRUTAVE DHE RISITE NE FERTILIZIMIN IN VITRO NE SPITALIN AMERIKAN!

12:14 14/07/2015

Të ftuar:

Dhurata Thanasi – Menaxhere projekti pranë Fondacionit për zhvillimin e Kapaciteteve Lokale, ambasadore e “Food Revolution” për Shqipërinë

Xhino Baqoshi – Frut gdhendës

Denisa Bajraktari – Gjinekologe

Ana Sula – Gjinekologe

“Takimi i Pasdites” – Rudina Magjistari


Të ngjashme