Si të ndërtoni një sistem imunitar të fortë për t’u mbrojtur nga rreziku i Covid-19

Të gjithë e dimë se çfarë duhet të bëjmë për të qëndruar të shëndetshëm dhe për të mbajtur të fortë sistemin imunitar: Ushtrohuni rregullisht, lani duart shpesh, flini mjaftueshëm, pini shumë ujë dhe ushqehuni shëndetshëm. Është e rëndësishme të mbani sistemin tuaj imunitar të fortë me një larmi vitaminash dhe lëndësh ushqyese. Sigurisht, asnjë ushqim … Continue reading Si të ndërtoni një sistem imunitar të fortë për t’u mbrojtur nga rreziku i Covid-19