Simpatizantet e PD-së shprehin opinionet e tyre për takimin Berisha-Majko (23 Dhjetor 1998)


Simpatizantet e PD-së shprehin opinionet e tyre për takimin Berisha-Majko (23 Dhjetor 1998)

11:21 23/12/1998

Simpatizantët e Partisë Demokratike shprehin opinionet e tyre për takimin e kryetarit Sali Berisha me kryeministrin Pandeli Majko. Opinionet e tyre janë nga më të ndryshmet. Disa prej tyre shprehen pro dialogut mes PD-së dhe qeverisë dhe disa të tjerë janë kundër. /tvklan.al

Gazetar : Aldon Lipe

Të ngjashme