SITUATA E PERMBYTJEVE NE JUG, USHQIMET QE TE BEJNE TE JETOSH 100 DHE NJE SOPRANO NGA ULQINI, GJYLIE PELINGU!

SITUATA E PERMBYTJEVE NE JUG, USHQIMET QE TE BEJNE TE JETOSH 100 DHE NJE SOPRANO NGA ULQINI, GJYLIE PELINGU!

10:23 04/02/2015

Të ftuar:

Lidhje direkte nga redaksia e Vlorës – Ornela Hila, Gazetare

Lidhje direkte nga redaksia e Shkodrës – Simon Shkreli, Gazetar

Hajredin Toca – Agronom

Gjylie Pelingu – Soprano

“Takimi i Pasdites” – Rudina Magjistari 
UKT
Grupi
LAJMET

Të ngjashme


UKT
Grupi