Situatë problematike me zjarret në Krujë

Situatë problematike me zjarret në Krujë

22:20 06/04/2019

Rastet e shpeshta të zjarreve në qarkun e Durrësit kanë mbledhur shtabin e emergjencave në qytetin bregdetar. Më problematike situata është paraqitur në zonën e Krujës ku janë regjistruar mbi 60 zjarre. Ndërsa prefekti Roland Nasto i cilësoi të qëllimshme dhe hodhi fajin tek policia që nuk identifikon autorët.

Situatë e pazakontë, policia

nuk ka

ident

ifikuar asnjë autor”.

Shefi i komisariatit Durrës, Sajmir Duro ka ngritur pretendime të ccuditshme se rojtaret e pyllit nuk i denoncojnë rastet!

 

Rojet e pyjeve nuk tregojnë për personat e dyshimtë që lëvizin në pyll d

he duhen arrestuar”.

 

Por shefi i zjarrfikseve në Krujë thotë se nuk ka asnjë komunikim zyrtar me institucionet dhe as mjete për të mbuluar zonën që i ngarkohet.

Klan Plus

Të ngjashme
UKT