Skandal: Banorë të kryeqytetit nga e hëna s'keni ku varroseni!

Skandal: Banorë të kryeqytetit nga e hëna s'keni ku varroseni!

12:40 25/04/2014

ENONë asnjë prej varrezave publike të kryeqytetit atë të Tufinës dhe Sharrës nuk do të kryehet asnjë varrim pas ditës së diel.  Nënkryetari i Bashkisë së Tiranës, Enno Bozdo bëri me dije  se ndërmarrja e shërbimit funeral, nuk do të mund të ofrojnë shërbimin për qytetarët që ndërrojnë jetë.

 Për situatën e krijuar nënkryetari i bashkisë fajësoi kryeministrin i cili sipas tij po mban peng buxhetin , duke paralizuar kështu fondin e shpronësimeve për parcelat e  reja në varrezat e sharrës dhe tufinës.

Vështirësia për të gjetur një vend për varr në kryeqytet, ka nisur që prej muajit, dhjetor, kohë në të cilën ndërmarrja funerale dha alarmin se është në përfundim të vend -varrimeve.

Tv Klan
Të ngjashme
Kolegji Profesional
AKSHI

Skandal: Banorë të kryeqytetit nga e hëna s’keni ku varroseni!

Skandal: Banorë të kryeqytetit nga e hëna s’keni ku varroseni!

12:40 25/04/2014

ENONë asnjë prej varrezave publike të kryeqytetit atë të Tufinës dhe Sharrës nuk do të kryehet asnjë varrim pas ditës së diel.  Nënkryetari i Bashkisë së Tiranës, Enno Bozdo bëri me dije  se ndërmarrja e shërbimit funeral, nuk do të mund të ofrojnë shërbimin për qytetarët që ndërrojnë jetë.

 Për situatën e krijuar nënkryetari i bashkisë fajësoi kryeministrin i cili sipas tij po mban peng buxhetin , duke paralizuar kështu fondin e shpronësimeve për parcelat e  reja në varrezat e sharrës dhe tufinës.

Vështirësia për të gjetur një vend për varr në kryeqytet, ka nisur që prej muajit, dhjetor, kohë në të cilën ndërmarrja funerale dha alarmin se është në përfundim të vend -varrimeve.

Tv Klan
Të ngjashme
Kolegji Profesional
AKSHI