Skënder Gjinushi, Namik Dokle, Arben Malaj hapin fushatën e Kushtetutës në Laç e Lezhë (06 Nëntor 1998) – TV KLAN

Skënder Gjinushi, Namik Dokle, Arben Malaj hapin fushatën e Kushtetutës në Laç e Lezhë (06 Nëntor 1998)

Kryetari i Kuvendit Skënder Gjinushi dhe nënkryetari Namik Dokle të shoqëruar dhe nga Arben Malaj, zhvillojnë takimin e rradhës elektoral në Laç e Lezhë për referendumin e Kushtetutës.

Pamje Skënder Gjinushi, Namik Dokle, Arben Malaj./tvklan.al

Kategori
Lajme Arkiva
0 Komente

Përgjigju

*

*Emisione