Gjatë mbrëmjes së djeshme pati dy të eliminuar, një djalë e një vajzë. Ata që u larguan ishin Gleni dhe Artemis.

Djemtë mes Artemis dhe Sofielës vendosën që të largojnë Artemis. Vajzat i habiti shumë ky vendim i djemve dhe nuk ishin dakord.

Aleksandros komenton për votën që ai dha për Sofielën të qëndroj dhe shprehet: S’më pëlqeu loja që bëri Artemis me Glenin, po të bëhet përsëri çift me mua do luaj gjithashtu. Sofiela sjell shumë energji në shtëpi.

Episodet ditore të Love Island Albania mund ti ndiqni çdo ditë në orën 18:20, në Tv Klan./LoveIslandAlbania