Sport, Mico Papadhopulli dhe Sulejman Starova intervistë (31 tetor 1998)

Sport, Mico Papadhopulli dhe Sulejman Starova intervistë (31 tetor 1998)

13:29 31/10/1998

Sport, Miço Papadhopulli dhe Sulejman Starova intervistë për ndeshjen me Greqinë e cila do të luhet në Tiranë.

Miço Papadhopulli u shpreh se ata e mirëpresin ekipin e futbollit të Greqisë, për ndeshjen në Tiranë dhe se do të krijojë të gjitha kushtet për zhvillimin e një ndeshje normale,ndërsa Sulejman Starova tha se ata gjithashtu do të konfirmonin marrëdhëniet e mira me Greqinë.

Pamje Miço Papadhopulli, Sulejman Starova intervistë./tvklan.alGrupi
LAJMET
Të ngjashme

Grupi