Emisioni Stop dhe shoqata “Çunat e Bostonit” në SHBA janë gjendur pranë familjeve në nevojë në Vorë dhe qytetin e Elbasanit.

Rudina Kurti, organizatorja e nismës, tregon se bashkëpunimi do të vazhdojë për të ndihmuar familjet të tjera.

Nga ky kontribut ka përfituar familja Koroni, e cila përbëhet nga 5 pjesëtarë që jetojnë në çadër që prej tërmetit.

Po kështu përfitues janë bërë familjet Hoxha, Xhera, Qosja,Ferra, Tallamishi si dhe Vesel Caushi e Liri Kovaçi.

/tvklan.al