Stop Tv Klan | Një format satiro-investigativ nga Saimir Kodra & Gentian Zenelaj.

Si e transporton një vlonjat gjelin e detit?

Një vlonjat e ka lidhur pas makinës gjelin e detit, duke gjetur kështu një mënyrë origjinale për ta transportuar atë.Gomerët janë filmuar duke ecur në rrugën e makinave, por në sens të kundërt me automjetet. Janë këto disa nga episodet, që shfaqen e komentohen në pjeën e parë të emisionit në rubrikën “Hitparade i absurdit shqiptar”.

“Dil nga zyra ime”- çudia, fituesit e doktoraturave pa emra e pa pikë

Jeton dhe punon në Francë, akti i shqiptarit për familjet e varfra