Stop – Emisioni 151 (sezoni 6)Stop – Emisioni 151 (sezoni 6)

20:16 05/04/2021

Hitparade i absurdit shqiptar.

Në Kagjinas të Ersekës një gomar është ngarkuar me shishe plastike. Në fshatin Shosh të Shkodrës disa të rinj përpiqen të kalojnë, atë që vështirë se mund të quhet urë, pasi është vetëm një strukturë me shufra telash në vend të asaj, që duhet të ishte një urë kalimi. Në Kamëz Rilindja Urbane ka ardhur pa trotuarë.Janë këto disa episode, që shfaqen dhe komentohen në emisionin e sotëm Stop, në rubrikën “Hitparade I absurdit shqiptar”Të ngjashme