Stop – Emisioni 156 (sezoni 6)Stop – Emisioni 156 (sezoni 6)

20:32 12/04/2021

Gafa politikanesh nga fushata elektorale.

Anduel Tahiraj, kandidat i PS ka ngatërruar datën e zgjedhjeve.Po kështu Erald Kaja në Kavajë, thotë, se do të votohet në datën 6. Ded Ndreca i LSI-së Lezhë, pranon, se ka fituar me hile dhe pa hile.Petrit Gjoni i LSI-së Lezhë, ka deklaruar, se do të varrosë urrejtjen për Edi Ramën. Janë këto disa nga gafat e politikanëve, gjatë këtyre ditëve të fushatës elektorale, kur kandidatët janë shpërndarë në bazë për të kërkuar vota.Të ngjashme