Stop – Emisioni 171 (sezoni 6)Stop – Emisioni 171 (sezoni 6)

20:20 03/05/2021

“Mbetje” fushate dhe situata te tjera absurde.

Në Pukë një qytetar thërret nga një automjet “Rama hajde”, por më pas thotë, “Rama ik”, se ishte ngatërruar.Në Selenicë veteranët janë ftuar në një drekë për ditën e dëshmorëve në 21 prill, jo në 5 maj, në mënyrë, që të ishte para zgjedhjeve.Plehrat në Tiranë janë problem, ndërsa një makinë hedh bidonë e mbeturina jashtë kazanëve. Janë këto disa nga episodet, që shfaqen e komentohen në emisionin e sotëm “Stop”.Të ngjashme