Stop – Emisioni 186 (sezoni 5)

Stop – Emisioni 186 (sezoni 5)

20:32 18/05/2020

Hitparade i absurdit shqiptar.

Një mace mban maskë dhe nuk lejon afërsinë fizike në kuadër të masave ndaj pandemisë së koronavirusit.Një papagall ka lënë kafazin e është ulur mbi krevat. Një nxënës na ka vënë në dispozicion fletën me detyrat e shtëpisë online. Në zonën e Ujit të Ftohtë Tepelenë plehrat janë hedhur përtokë. Janë këto disa nga episodet, që shfaqen e komentohen në emisionin e sotëm “Stop” në rubrikën “hitparade i absurdit shqiptar”.

Të ngjashme

Grupi

Kallezo