Pa emra e pa ditëlindje, kush janë patriotët në qendër të qytetit?

Qytetarë të ndyshëm kanë përcjellë në redaksinë tonë shqetësimin për bustet e nënshkruesve të pavarëisë dhe ministrave të qeverisë së Ismail Qemalit.Bustet në nderim të këtyre patriotëve janë vendosur pranë shtëpisë së pavarëisë, por nuk kanë as emra dhe as ditëlindje apo ditë vdekjeje.