Stop – Emisioni 21 (sezoni 5)

Stop – Emisioni 21 (sezoni 5)

20:32 30/09/2019

Hitparade i absurdit shqiptar.

Një ari ecën në rrugë makinash në Martanesh. Një kalë bën të njejtën gjë në Llogara.Në Dibër një qytetar e ka përshtatur furgonin me funksionet e një kamperi. Në Butrint kanë improvizuar një lundër.Një qytetar ka filmuar miellin e blerë, që është i mbushur me miza e larva. Një tjetër ka vënë orizin të ziejë dhe sipërfaqja e ujit është mbushur me krimba. Janë këto disa nga situatat, që shfaqen dhe komentohen në studion e emisionit “Stop”, në rubrikën “Hitparade i absurdit shqiptar”!

Delta
LAJMET

Të ngjashme

AZHBR
UKT
UKT
Doktori