Stop – Emisioni 22 Shtator 2022 (Sezoni 8)

Stop – Emisioni 22 Shtator 2022 (Sezoni 8)

20:55 22/09/2022

Stop Tv Klan | Një format satiro-investigativ nga Saimir Kodra & Gentian Zenelaj.

Video virale, si e mbyllin telefonin shqiptarët, misioni i pamundur.

https://youtu.be/iCYwCNzoyqA

Në rrjet po qarkullon një video e një vajze ukrainase, të cilës i ka bërë përshtypje, sesi e mbyllin shqiptarët telefonin.Ajo ka treguar, se të mbyllësh telefonin në Shqipëri, është një mision i vështirë, pasi bashkëbiseduesit vazhdojnë të flasin pa pushim.

Mashtrimi, i zhvasin qytetarit 13 milionë lekë për projektin blektoral.

https://youtu.be/4bMN-B762d4

Denoncimi i rradhës na con në Cërrik. Qemal Shabani zotëronte 50 kokë dhi dhe shiste produktet e bulmetit tek një person i quajtur Sula. Ky i fundit e njeh me 3 persona nga Tirana, të cilët pretenduan të investonin në tokën e tij me një kompleks blegtoral.Qemali thotë, se Arben Mera dhe Adem Zalla i morën 13 milionë lekë, për të fituar një projekt, pasi njihnin zyrtarë të Ministrisë.Në projektet, që zotëron Qemali, thjesht është shkruar sikur ato janë miratuar nga Bashkia dhe kanë foto të ndryshme. Qemali tregon, se partnerët e tiij në biznes në fillim vinin shpesh, por më pas jo më.

13 milionët e zhvatur, mashtruesit pranojnë: Të gjithë e kemi mashtruar!

https://youtu.be/JsjUmJBPVbA

Personat e përfshirë në mashtrimin e qytetarit Qemal Shabani, të cilit iu premtua investim për një kompleks blektoral, Arben Mera dhe Adem Zalla, ia pasojnë topin njëri tjetrit për fajin dhe marrjen e parave.Adem Zalla pranon, se Qemali është mashtruar dhe paratë i ka përfituar Arben Mera.Ky i fundit është pjesë e auditit në Ministrinë e Bujqësisë dhe në një takim, që realizuam me të, ai pranon, se ka marrë lekë për projektet dhe asgjë më tepër. Në fund u zhvillua dhe takimi me Sulën, i cili pohon, se të gjithë e kanë mashtruar Qemalin, edhe pse vetë ai, i njihte si burra të mirë.

Të ngjashme