Stop – Emisioni 211 (sezoni 5)


Stop – Emisioni 211 (sezoni 5)

20:31 22/06/2020

Gjendja e atyre, që quhen banjo publike në Peshkopi, është e mjerë dhe qesharake. Në fshatin Pllumbas në Tiranë po grryhet mali, duke shkaktuar një masakër ekologjike në mjedis. Ura e Gjoles në Fushë-Krujë duket sikur është e ndërtuar mbi llum, jo mbi lumë.Polici dhe roja në zonën e ambasadave serbe e ruse në Tiranë, pas kullave binjake, bëjnë sherr për parkimin. Ujësjellësi i Peshkopisë është lënë në mëshirë të fatit dhe uji rrjedh si shatrivan. Janë këto disa nga episodet, që shfaqen e komentohen në emisionin e sotëm “Stop” në rubrikën “Hitparade i absurdit shqiptar”.
Të ngjashme