Stop – Emisioni 226 (sezoni 5)


Stop – Emisioni 226 (sezoni 5)

20:32 13/07/2020

Hitparade i absurdit shqiptar.

Të moshuarit në Lushnje duket se nuk po pyesin për coronavirusin,pasi po grumbullohen nëpër parqe, pa respektuar asnjë masë sigurie dhe as distancat.Një pako orizi është shkruar makarona dhe një qytetar e ka fiksuar këtë detaj.Disa punëtorë, që po bëjnë sinjalistikën e rrugëve, kanë shkruar sotp, në vend të stop.Termocentrali i Kërcovës nxjerr tym të zi, duke shkaktuar ndotjen e mjedisit. Janë këto disa nga episodet, që shfaqen e komentohen në emisionin e sotëm “Stop”, në rubrikën “Hitparade i absurdit shqiptar”.
Të ngjashme