STOP – EMISIONI 31 (SEZONI 4) – TV KLAN

STOP – EMISIONI 31 (SEZONI 4)

Emision: 15.10.2018

Hitparade i absurdit shqiptar.

Një qytetar është filmuar, teksa vjedh vazo me lule në oborrin e dikujt tjetër.Një qytetar ka shkruar në një poster, se nuk duhet t’i ndërhyhet mjeshtrit gjatë punës.Prej ditësh në rrugën “Qamil Kuranjaku” rrjedhin ujrat e zeza.Punonjësit e bashkisë së Durrësit djegin pemë e mbetje pranë Urës së Dajlanit.Këto janë disa nga fotot e videot, që shfaqen dhe komentohen në emisionin e sotëm “Stop”, në rubrikën e përjavshme “Hitparade i absdurdit shqiptar”.

Kategori
STOP
0 Komente

Përgjigju

*

*Emisione