STOP – EMISIONI 63

Posta

STOP – EMISIONI 63

21:00 30/03/2016

Enno Bozdo, historia e një mashtrimi publik!

Enno Bozdo, ish-nënkryetari i Bashkisë së Tiranës deklaroi, se Ministria e Arsimit ishte bërë pengesë për rikonstruksionin e Rrugës së Kosovarëve. Por “Stop” tregon me dokumenta, se ministrja Nikolla i kishte dhënë ok projektit të rishikuar të bashkisë së Bashës.

 

Qendra Sociale Don Bosko dhe prona e familjes Petrela!

Qendra sociale Don Bosko është vendosur abuzivisht në pronën e familjes Petrela. Gjykata i njeh të drejtën e pronës dhe vendos kthimin e pjesshëm të saj,por vendimi nuk zbatohet.

 

Durrës, rradhë dhe përleshje fizike për abone!

Gazetarët e Stop ishin në Durrës afër mesnatës, aty ku dita tjetër niste me “luftë” në rradhë, për të blerë abone. Qyetarët ankohen për situatën, ndëkohë që edhe mëngjesin e sotëm rradhët ishin nisja e ditës për qytetarët e Durrësit.


Reklama
LAJMET

Të ngjashme

Reklama
UKT
UKT

Grupi