Stop – Emisioni 66 (sezoni 6)Stop – Emisioni 66 (sezoni 6)

20:16 07/12/2020

Hitparade i absurdit shqiptar.

Në Durrës urimin për pritjen e vitit të ri e kanë shkruar 202, duke harruar shifrën 1. Revista Times e ka shënuar me kryq vitin 2020, duke e quajtur më të keqin në histori. Në Shkodër qytetarët kanë filmuar tregun e gjelave të detit, që shiten në rrugë dhe me cmime të kripura.Janë këto disa episode, që shfaqen e komentohen në emisionin “Stop”, në rubrikën “hitparade i absurdit shqiptar”.


Të ngjashme