STOP – EMISIONI 68 (SEZONI 4) – TV KLAN

STOP – EMISIONI 68 (SEZONI 4)

Emision: 05.12.2018

Rama korr sërish sukses virtual dhe “bëma” të tjera të ditës…?!

Ministria e Kulturës u përpoq sot të jepte shpjegime për lajmin, se Serbia regjistroi si të sajën në Unesko, lahutën. Në përgjigjen zyrtare thuhe, se nuk ka patur votim dhe se Shqipëria po negocion me Malin e Zi, që kjo vegël muzikore t’u njihet edhe vendeve të tjera të rajonit.Kryeministri Rama korri një tjetër sukses virtual. Në një renditje për përdorimin e tëiterit dhe instagramit nga liderë botërore, Ram u rendit në vendin e 184 nga 428 profile në klasifikim.Kryetari i Kuvendit Gramoz Ruci u ka përgjysmuar pagën deputetëve të opozitës, për shkak të bojkotit të parlamentit. Por mësohet, se Ruci u ka njohur deputetëve kundërshtarë, shpenzimet për karburant dhe telefon.

Kategori
STOP
0 Komente

Përgjigju

*

*