STOP – EMISONI 61

Posta

STOP – EMISONI 61

20:15 28/03/2016

Ura e Shkallnuerit dhe rruga e Thethit!

Në fillim shfaqet një video e urës së Shkallnurit e krahasuar me pamje të këtij objekti në fundjavë. Nga ana tjetër pas transmetimit të pamjeve të Rrugës së Thethit në emisionin “Stop” të javës së kaluar, në zonë kanë hyrë mjetet që po punojnë për riparimin e rrugës.

 


Reklama
LAJMET

Të ngjashme

Reklama
UKT
UKT

Grupi