Stuhi Dashurie – Episodi 1


Stuhi Dashurie – Episodi 1

20:00 12/09/2020

A mundet dashuria e vërtetë të godasë dy herë? 

Firuze dhe Ajaz janë të dashuruar që të vegjël. Fati i bashkoi ata dhe sërish Fati është ai që do t’i ndajë.


“Në periudhën më të ftohtë të vitit vetëm sytë e saj janë blu dhe zemra e saj digjet për dikë…“
Të ngjashme