Stuhi Dashurie – Episodi 11


Stuhi Dashurie – Episodi 11

21:00 26/09/2020

Ajaz i vendosur për të deshmuar në gjykatë shkon dhe i jep lamtumirën Berakut.

Nga ana tjëtër Firuze e mbushur me shpresë dhe lumturi pret ardhjen e Ajazit.

Safije përfundon në polici. Kush fshihet pas kësaj?

A do të mundet Ajaz të mbajë premtimin e dhënë?Të ngjashme