Stuhi Dashurie – Episodi 13


Stuhi Dashurie – Episodi 13

23:00 27/09/2020

Firuze detyrohet të shoqërojë Ajazin dhe Berakun në shtëpinë e tyre të re.

Safije tashmë verteton që Firuze është vajza që djali i saj ka dashuruar kohë më parë.

Nga ana tjetër Ertan vendos të marrë Firuzen për të vizituar familjet e përsonave që vdiqen në kantierin e tij.

A do të mundet Firuze t’i shpëtojë dhe kësaj situate?

Çfarë informacioni do të marrë Firuze nga avokati i saj?Të ngjashme