Stuhi Dashurie – Episodi 17Stuhi Dashurie – Episodi 17

23:00 04/10/2020

Si është gjëndja shëndetësore e Jasharit?

Ajaz ndërkohë ndihmon dhe mbeshtet Firuzen gjatë këtij momenti të vështire.

Ertan planifikon lojen e rradhës për të zbuluar identitetin e Firuzes, ai e çon atë të takojë nënën e saj.

Si do të jetë ky ballafaqim? A do t’ia dalë Ertan të zbulojë se kush është Firuze në të vërtetë?
Të ngjashme