Stuhi Dashurie – Episodi 19Stuhi Dashurie – Episodi 19

21:00 10/10/2020

Ajaz vjen me një lajm që do ta lumturojë dhe do t’i ngjallë përsëri besimin Firuzes tek ai.

Ertan ndërkohë po përpiqet të zbulojë kush ka qënë përsoni që i ka dërguar letren atij.

Çfarë po ndodh me Safijen?

Ajaz dhe Firuze shkembejnë puthjen e tyre te parë pas dy vitesh ndarjeje.
Të ngjashme