Stuhi Dashurie – Episodi 2Stuhi Dashurie – Episodi 2

21:00 12/09/2020

Firuze dhe Ajaz të lumtur shijojnë në çdo moment dashurinë e tyre.

Por sa do të zgjasë kjo lumturi?

Çfarë do të ndodhë me Ajazin që do e detyrojë atë të largohet nga vajza që ai dashuron?

Çfarë do t’i komunikojë Jashar Ertanit?

Berak tenton vetëvrasjen…Të ngjashme