Stuhi Dashurie – Episodi 20Stuhi Dashurie – Episodi 20

21:00 10/10/2020

Si do të shkojë takimi i Ertan me Alijen? Jashar po torturohet në burg duke u lënë përjashta në të ftohtë.

Kush është përsoni që ka tradhëtuar në të vërtetë Ertanin?

A do t’ia dalë Ajaz të çojë prapa hekurave personin që i shkatërroi jetën si dhe të rifitojë besimin e Firuzes?
Të ngjashme