Stuhi Dashurie – Episodi 21


Stuhi Dashurie – Episodi 21

23:00 11/10/2020

Ertan dhe Ajaz shoqërohen për në komisariat. A do t’ia dalë Ertan t’ia hedhë dhe kësaj here?

Po me Ajazin çfarë do të ndodhë?

Jasin tenton të abuzojë me Elvanin. Kjo e fundit për vetëmbrojtje arrin të shpëtojë nga duart e tij duke e vrarë atë.

Ertan bëhet përsëri pjesë e një skene krimi duke mbuluar vrasjen e tij.

A do të përsëritet e njëjta histori dhe për Firuzen ashtu siç ndodhi dy vite meë parë me Ajazin?  

Të ngjashme