Stuhi Dashurie – Episodi 22Stuhi Dashurie – Episodi 22

21:00 17/10/2020

Safije përfundon në spital në gjëndje të rëndë shëndetësore.

Ajaz i dëshpëruar  shkon në vilën Demirkan dhe anullon martesen e tij me Berakun.

Kjo e fundit mëson nga Ertan arsyen e vërtetë që e ka detyruar Ajazin të qëndrojë me të për dy vite me rradhë. Si do ta presë ajo këtë gjë?

A do mundet Berak t’ia falë lirinë e munguar Ajazit?Të ngjashme