Stuhi Dashurie – Episodi 23


Stuhi Dashurie – Episodi 23

21:00 17/10/2020

Firuze shkon të takojë Ajazin në spital. A do të jetë në gjëndje ajo t’i tregojë se çfarë ka ndodhur mes saj dhe Ertanit?

Jashar del nga burgu dhe ribashkohet me familjen e tij.

Si është gjëndja shëndetësore e Safijes? C

ila do të jetë arsyeja e zenkes mes Asjazit dhe vëllait të tij?

Të ngjashme