Stuhi Dashurie – Episodi 24Stuhi Dashurie – Episodi 24

21:00 17/10/2020

Firuze i rrefen Ajazit se ajo tashmë është martuar me Ertanin dhe se ka ndjenja për të. Si do ta presë ai këtë goditje?

Çfarë do të kërkojë Ertan nga Firuze?

Berak është e gatshme të shpëtojë jetën e Safijes duke u bërë dhuruesja e saj.

A do ta lejojë mamaja e Berakut këtë gjë?Të ngjashme