Stuhi Dashurie – Episodi 26Stuhi Dashurie – Episodi 26

21:00 24/10/2020

Ajaz mes lotesh dhe  dhimbjes përcjell për në banesën e fundit nënën e tij.

Si do ta presë ai ardhjen e Ertanit dhe Firuzes në varrim?

Faruk shoqërohet për në komisariat. Cila është arsyeja?

Mehvesh dhe Ajaz tashmë bashkojnë forcat për të shkatërruar Ertanin.

Jashar mëson rreth martesës së fshehtë të vajzes së tij…
Të ngjashme