Stuhi Dashurie – Episodi 27Stuhi Dashurie – Episodi 27

21:00 24/10/2020

Kush e ka vrarë në të vërtetë Jasinin? Çfarë ka ndodhur naten e vdekjes së tij?

Mete i deshpëruar shkon të takojë motren e tij. Çfarë do të kërkojë ai?

Çfarë do të bëjë Jashar pasi të mësojë mbi martesën e Firuzes dhe Ertanit?
Të ngjashme