Stuhi Dashurie – Episodi 29Stuhi Dashurie – Episodi 29

23:00 23/10/2020

Si do të shkojë dasma e Ertanit dhe Firuzes?

Çfarë do të ndodhë në naten e parë të martesës?

Ajaz ndërkohë rikthehet në kompani si zotërues i shumicës së aksioneve të kompanisë Demirkan.

Si do ta presë Ertan këtë goditje të papritur?

Çfarë do të kërkojë Jashar nga avokati i tij?
Të ngjashme