Stuhi Dashurie – Episodi 30Stuhi Dashurie – Episodi 30

21:00 31/10/2020

A do të mundet Berak të zbulojë lidhjen mes Ajazit dhe Firuzes?

Alije falë Ertanit  arrin të marrë tapinë e shtëpinë së saj.

Ertan përdor Metenë si një as nën mëngë kunder Ajazit.

A do të munden Ajaz dhe Firuze të gjejnë pamjet e vërteta që mund të fundosin Ertanin?


Të ngjashme