Stuhi Dashurie – Episodi 31Stuhi Dashurie – Episodi 31

21:00 31/10/2020

Ajaz dhe Firuze më në fund arrijnë të vërtetojnë pafajësinë e Jasharit dhe të çojnë prapa hekurave Ertanin.

Por çfarë do të bëjë ky i fundit për t’ua prishur edhe njëherë lumturinë atyre?

 Ajaz mëson që Berak pret një fëmijë nga ai.

Alijë tenton vetëvrasjen…


Të ngjashme