Stuhi Dashurie – Episodi 7


Stuhi Dashurie – Episodi 7

21:00 19/09/2020

Firuze arrin të marrë pamjet filmike të ditës që babai i saj i ka dhënë raportin Ertanit si dhe gjithashtu ajo merr dhe regjistruesin e këtij të fundit.

 Por Ajaz e zbulon atë. A do të mundet ai ta dorëzojë Firuzen para Ertanit?

Çfarë do të ndodhë me Faruk?

Ajaz zbulon që kush është njeriu që ai ka burgosur me dëshminë e rremë te tij…Të ngjashme