Stuhi Dashurie – Episodi 9Stuhi Dashurie – Episodi 9

23:00 20/09/2020

Si do t’i shkojë Firuzes darka në vilën Demirkan?

A do të mundet ajo të përballojë gjithë atë dhimbje kur Ajaz dhe Berak provojnë torten e dasmës së tyre?

Cila do të jetë arsyeja e debatit mes Ajazit dhe vëllait të tij?

Jasin kërkon nga Faruk doren e motrës së tij të vogël në mënyre që ai dhe familja e tij mos të dëbohen nga shtëpia ku po jetojnë.

A do të bjerë dakort Faruk me këtë marrëveshje?

Ajaz kërkon të ndryshojë dëshminë e tij…Të ngjashme