Sulejmani i Madherishem – Episodi 103Sulejmani i Madherishem – Episodi 103

19:30 25/05/2020

Hatixhe ka filluar të dyshojë tek dashuria e Ibrahimit.

Ndërkohë Daje ka vendosur të martojë përsëri Nigarin.

Një revoltë do të ndodhë në sarajet e Ibrahimit.

Hyrrem dhe Mustafa do të përballen me njëri-tjetrin. Anën e kujt do të mbajë sulltan Sulejmani kur të mësojë mbi debatin e tyre?

Efsun ndodhet në rrezik…Të ngjashme